Kezdőlap

Program

Bejegyzés

Szponzor

Gyakran Feltett Kérdések

Szklerózis Főkongresszusa

Kedves Résztvevő!

Alig várjuk, hogy csatlakozz hozzánk a betegek részére rendezett virtuális Scleroderma Világkonferencián 2022. március 11. péntek és 12. szombat délelőttjén. Mind a plenáris ülések, mind az interaktív előadások a legújabb sclerodermával kapcsolatos információkat, fejleményeket lefedik.

Minden második évben FESCA a betegeknek megrendezett Scleroderma Világkonferenciának, ahol fontos.

Minden második évben a FESCA a házigazdája a Scleroderma Betegek Világkongresszusának, hogy megvitassák az orvostudomány fontos fejleményeit és a szklerodermában szenvedők támogatásának stratégiáit. A Kongresszus a World Scleroderma Foundation által szervezett klinikusok számára szervezett World Scleroderma Congress mellett és egyidőben zajlik.

Gondosan választottuk ki az egyes előadókat és ülnököket, hogy hatékonyan képviseljék a betegeket, az egészségügyi szakembereket és az orvosokat a szkleroderma közösségből szerte a világon. A konferenciát megelőző időszakban rendszeres frissítéseket teszünk közzé a közösségi médiában és a weboldalakon, ezért kövesse a platformunkat, hogy tájékozódjon mindenről, amire számíthat! expect!

 

Üdvözlettel:
Sue Farrington, Elnök
FESCA – Federation of European Scleroderma Associations aisbl

(Európai Scleroderma Egyesületek Szövetsége)

 

 

 

 

 

 

 

© systemic sclerosis 2022 by AIM Group International. All Rights Reserved | AIM Italy – P.I. 00943621003 | Privacy Information